Forside
Dickens 200 år 070212
Kontakt og nyhedsbrev
Om foreningen
Du kan se frem til ..
Møde- og billedarkiv
Sommermatinéer
Medlemsblad
Selskabets charter
Romanerne
Historierne & Andet
Illustrationer
Links
London
Diverse
Juleafslutning 101209[ Udskriv ]
 
153

 

 

Juleafslutning i Dickens Selskabet 2009

 

Vi var ca. 15 der mødtes på lærerværelset på Kildegaard Privatskole til den årlige juleafslutning, hvor vi vanen tro hver især havde medbragt delikatesser til deling, der var mange lækre sager (se billeder fra bord og stol og nederst her på siden).

Traditionen tro spillede ”The Dickens All Star Band”, bestående af Anne på fløjte og Erling på bratsch og Michael på guitar op til sang, der var både danske og engelske julesange, samt Elgars Pomp and Circumstance, både den ”rigtige” og den ny, nørdede tekst, som består udelukkende af navne på Dickens-personer (og et enkelt stednavn – som en fælde).

Både Lotte og Karen havde forberedt spændende og udfordrende quizzer med Dickens-tema, se nedenfor, det var bestemt ikke helt nemt.

Da Joan Dicks besøgte os i september havde hun fine gaver med, en bog om Dickens’s England og 2 dvd’er, og Michael udloddede de tre gaver i lotteri.

Anet havde teksten med til en sang fra Nødebo Præstegård, den sang vi også.

Til sidst blev der sagt Glædelig Jul og tak for i år hele vejen rundt, og så gik vi hjem i god ro og orden.

mr

 

 

 

 

////////////////////////////////////////////

 

 

 

 

 


 
156

 
157

 
159

 
162

 
164

 
164a

 
166

 
169

 
171

 
172

 
176

 

Og nedenfor følger quizzerne - Karens quiz (klik på de understregede links) er tekstspørgsmål, og først ser du de to sider med spørgsmål, og derefter (hvis du vil gætte med) følger to sider med svarene.

Lottes quiz er at finde under hovedpunktet "Illustrationer", 'Dickens's børn / unge', hvor unge folk hos Dickens om muligt skal genkendes og identificeres (facitliste nederst på siden).

 

 Nyheder

Der er i øjeblikket ingen nyheder.