Forside
Dickens 200 år 070212
Kontakt og nyhedsbrev
Om foreningen
Du kan se frem til ..
Møde- og billedarkiv
Sommermatinéer
Medlemsblad
Selskabets charter
Romanerne
Historierne & Andet
Illustrationer
Links
London
Diverse
GF og møde 240208[ Udskriv ]
 

 

GENERALFORSAMLING MV. 240208

 
006

 

 

Møde i Dickens Selskabet søndag den 24. februar 2008-03-06

 

 

Vi var ca. 20 medlemmer der mødtes kl. 11 for at starte med en let, men dog mættende, brunch, hvorefter vi, efter korte benstræk, gik hastigt videre til den årlige, ordinære Generalforsamling, som iflg. vores vedtægter skal afholdes ”i nærheden af” Dickens fødselsdag den 7. februar.

 

 


 
007

 

 

Vor mødedato februar 2008 var skuddag og næste gang vi oplever en sådan vil være februar 2012, og Dickens vil lige have haft 200 års fødselsdag – den tid den glæde, men gode ideer til hvordan vi skal fejre dagen, året, måneden, manden, miraklerne .... modtages allerede nu med glæde.

 


 
009

 

 

 

 


 
011

 

 

 

 


 
012

 

 

 


 
013

 

 

 

Alle medlemmer vil modtage et kopi af det referatet af g/f, hvor I i detaljer kan læse om forløbet.

 

 


 
014

 

 

 

 


 
015

 

 

 

 


 
016

 

 

 

 

Ida Krog havde venligt indvilget i at være dirigent for g/f og Nina Monrad havde også most graciously påtaget sig hvervet som referent. Vi gik frem efter den i vore vedtægter stipulerede dagsorden, med bl.a. formandens beretning, som formede sig som et tilbageblik på 2007’s spændende og interessante arrangementer, og nogle ord om hjemmesiden mv. Der var tak til Vibeke Schrøder for hendes store arbejde med vores medlemsblad, OUR MUTUAL FRIEND (VOR FÆLLES VEN), som alle er glade for, og siden fulgte kasserer Berit Markwarts redegørelse for regnskab og budget.

 

 

 


 
021

 

 

 

 

Lise Lotte Frederiksen, vores inimitable initiativtager og inspirator, havde indvilget i atter at træde ind i bestyrelsen og hun blev naturligvis budt velkommen tilbage og valgt med akklamation, of course.


 
022

 

 

 

På valg til bestyrelsen var i 2008 Anne Lockhart, som blev genvalgt, og Nina Monrad, som af pga. arbejdspres havde bedt om at måtte tage en pause fra bestyrelsarbejdet. Tak til Nina for indsatsen i bestyrelsesarbejdet indtil nu.

 

 

 


 
023

 

 

 

 


 
024

 

 

Kort pause, og så introducerede Karen Lund romanen DAVID COPPERFIELD, hvorefter Anne Lockhart på fineste og poetiske vis læste højt for os fra romanens indledning.   

 

 

 


 

 

 

 
025

 

 

 

Berit havde fundet nogle filmklip der viste de tilsvarende indledende scener, samt en scene fra Salem House og fra Davids ankomst til Betsy Trotwoods hus. Michael læste et brev fra Dickens, som viste nogle påvirkninger fra virkeligheden over i litteraturen  - og faktisk også vice versa.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Vi sluttede en hyggelig søndag ved 15-tiden.

 

 
026

 

 

 


 

 

 

 


Nyheder

Der er i øjeblikket ingen nyheder.