Forside
Dickens 200 år 070212
Kontakt og nyhedsbrev
Om foreningen
Du kan se frem til ..
Møde- og billedarkiv
Sommermatinéer
Medlemsblad
Selskabets charter
Romanerne
Historierne & Andet
Illustrationer
Links
London
Diverse
GF OG MØDE 240213[ Udskriv ]
 
Generalforsamling og møde søndag 240213

 

 

Den ordinære generalforsamling i Dickens Selskabet i Danmark blev afviklet i god ro og orden søndag den 24. februar 2013. Ida Krog havde (atter) påtaget sig dirigenthvervet og Jesper Morville påtog sig (atter) referentens rolle – tak til begge.

 

Vi fulgte takket være dirigenten dagsordnen til punkt og prikkke, som det takket være referenten afspejles i det til medlemmerne udsendte referat. Her skal kun repeteres at på valg til bestyrelsen var Karen Lund, Berit Rehder og Michael Rehder. Alle modtog genvalg – og blev genvalgt med applaus uden modkanditater. Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig med Michael Rehder som formand.

 

Efter afslutningen af g/f fulgte en 2. halvleg hvor vort nye(re) medlem Caspar Andersen fortalte om Wilkie Collins og Charles Dickens’s samarbejde i 1857-1858 om teaterstykket ”The Frozen Deep” (”Det Frosne Dyb”). Baggrunden for stykket var den såkaldte Franklin-ekspedition som ledte forgæves (hele ekspeditionen forsvandt stort set sporløst) efter Nordvestpassagen nord om Nordamerika/Canada.

 

Det kan I forhåbentlig læse mere om i en kommende artikel i vores medlemsblad som vi håber at Caspar vil redigere for os, baseret på hans spændende foredrag denne dag. Bladredaktør Michael Rehder havde efter aftale med Caspar fremstillet et print af ”The Frozen Deep”, i den novelleversion som Collins senere redigerede til udgivelse i bogform.

 

Se billeder fra mødet nedenfor.

 

 

_________________________

 

 

 

 

 

 

 
brunchen er klar
001

 

 


 
der stimles...
019

 

 


 
Karen, Michael og Grete
020

 

 


 
Lotte, Sara og Caspar
021

 

 


 
Berit og Karen
023

 

 


 
Lotte fortæller
029

 

 


 
030

 

 


 
031

 

 


 
dirigent Ida
033

 

 


 
Caspar foredrager
035

 

 


 
042

 

 


 
043

 

 


 
Tak for foredraget - en boggave
044a

 

 


 
- og en cd - ouverturen til FROZ. DEEP
045

 

 


 
følg link FRANKLIN nedenfor for at se bilag
FRANKLIN
Nyheder

Der er i øjeblikket ingen nyheder.